Installatie van vloerverwarming

Voor opdrachtgever Pronkstuk hebben wij een tijd geleden een oplossing gemonteerd waar zij warme voeten van krijgen. Zo hebben wij niet alleen het wooncomfort, maar ook de veiligheid van de verwarmingsinstallatie verbeterd.

Veilige installatie voor warme voeten

In deze situatie hebben wij de bestaande installatie vervangen en de vloerverwarming doorgetrokken. Door de nieuwe installatie is het wooncomfort verhoogd en is de eigenaar zeker van een veilige installatie.

Nieuwe installatie

Verwarming ingeslepen

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u ook warme voeten?

Overweegt u ook vloerverwarming? Aan de hand van het aantal vierkante meter in uw ruimte kunnen wij bepalen welk methode het beste bij uw woning/ruimte past. 

Vloerverwarming op krimnetten/isolatieplaten

Vloerverwarming inslijpen/infrezen

 

Meer oplossingen

Roveco is een installateur van verwarming en rookgasafvoer, gevestigd in Bergschenhoek. Wij zorgen voor een rendabele, veilige en comfortabele oplossing voor woningbouwverenigingen, VvE’s en particulieren.
Druk op de button of neem contact op.

Over Roveco

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide, wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie en monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen