Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Geen verassingen meer

Professioneel advies

Inspectie van verwarming en rookgasafvoer

Wil je een inspectie van je verwarmingsinstallatie of rookgasafvoer laten uitvoeren? Dan kun je kiezen voor een algemene inspectie. We kijken hierbij naar de veiligheid en de condities van je installatie.

Bij een video-inspectie maken we beeldopnamen van je rookgasafvoerinstallatie. Hiervoor gebruiken wij een speciale camera. Na de inspectie ontvang je een rapport, inclusief alle digitale videobeelden. Hierin staat precies welke maatregelen nodig zijn om jouw installatie te optimaliseren.

Wil je meer weten over onze inspectierapporten? Neem dan contact met ons op.

Visuele inspectie

Tijdens een visuele inspectie registreren wij de gehele installatie en krijg je een gedetailleerd advies van alle onderdelen waar wij bij kunnen. Voor een nog beter inzicht in de condities van lucht- en rookgasafvoerkanalen is een video-inspectie nodig.

Video inspectie

Met een video-inspectie krijg je een nog beter beeld van de conditie van je lucht- en rookgasafvoerkanalen. Met een speciale camera kunnen wij tot 80 meter het kanaal in. Wij analyseren deze beelden op kantoor en kunnen je zo een gedetailleerd advies geven over de te nemen vervolgstappen.

Verbeter ook jouw installaties

Bespreek de opties

Wij denken graag met je mee over welke verbeteringen het beste passen bij jouw verwarmingsinstallatie? Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten in een persoonlijk gesprek.

Gemakkelijk en snel

De voordelen op een rijtje

 

  • Voor iedere installatie een passende strategie
  • Advies op maat van onze adviseur
Vraag een adviesgesprek aan