Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Genieten zonder zorgen

Zeker van een veilige cv-ketel

Als je regelmatig of zelfs intensief je verwarming gebruikt, belast je zowel de ketel, als de rookgasafvoer. Dankzij periodiek onderhoud behoud je installatie haar prestatieniveau en ben jij verzekerd van comfort, veiligheid en rendement op je verwarmings- en rookgasafvoerinstallatie.

Je cv-ketel goed onderhouden

Wij regelen dat jij geniet

Jouw verwarmingsinstallatie dient jaarlijks en anders zeker eens per twee jaar gecontroleerd te worden. Onze monteur controleert bij een onderhoudsbeurt altijd de gehele installatie en zorgt voor een goede afstelling van het toestel. Wij adviseren na een renovatie of installatie altijd hoe vaak je het beste onderhoud aan jouw installatie kunt laten uitvoeren.

Zorgeloos genieten

Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Vanaf de aanvraag tot en met de uiteindelijke installatie proberen wij het hen ook zo fijn en makkelijk mogelijk maken.

Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Vanaf de aanvraag tot en met de uiteindelijke installatie proberen wij het hen ook zo fijn en makkelijk mogelijk maken.

Vakmanschap

Al onze monteurs hebben een technische installatieopleiding afgerond. Via trainingssessies en cursussen houden ze hun kennis op peil.

Al onze monteurs hebben een technische installatieopleiding afgerond. Via trainingssessies en cursussen houden ze hun kennis op peil.

Gecertificeerd

Uiteraard is Roveco een gecertificeerd bedrijf en hanteren onze monteurs altijd de juiste certificering. Zo weet je zeker dat jouw installatie veilig en zeker bij ons in goede handen is.

Uiteraard is Roveco een gecertificeerd bedrijf en hanteren onze monteurs altijd de juiste certificering. Zo weet je zeker dat jouw installatie veilig en zeker bij ons in goede handen is.

Veiligheid

Ketelonderhoud doe je voor je eigen veiligheid. Ouderdom, gebrek aan (goed) onderhoud en slechte montage veroorzaken het vrijkomen van koolstofmonoxide. Het eenmalig installeren van een rookgasafvoer is dus niet voldoende. Jaarlijks onderhoud minimaliseert de kans op een koolmonoxidevergiftiging. Ook verhoogt onderhoud de brandveiligheid in huis.

Je ketel in topconditie

Goed onderhoud voorkomt onder meer brandgevaar en koolmonoxidevergiftiging.

Storing? We staan voor je klaar

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Bij kleine storingen én grote reparaties. Bel ons op 088 – 4009 660 voor de storingsdienst.

Je betaalt geen voorrijkosten

Of het nu om onderhoud of om een storing gaat: je betaalt geen voorrijkosten.

Wij staan voor je klaar

Heb je een probleem of storing met je cv-ketel? Dan staan wij graag voor je klaar. Overdag, ’s nachts of in het weekend: wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Bij kleine storingen én grote reparaties.

Onderhoud rookgasafvoer

Het onderhoud aan je rookgasafvoer voeren wij (in de meeste gevallen) tegelijkertijd uit met het onderhoud aan je cv-ketel. De ervaring leert namelijk dat er kleine gaatjes in de rookgasafvoer kunnen ontstaan, waardoor koolmonoxide kan ontsnappen. Dat willen wij te allen tijde voorkomen.

Veiligheid voorop

Goed onderhoud, minder storingen

Een warm huis én warm water: dat zijn zaken waarop je wilt kunnen rekenen. Daarom is het zo belangrijk om je cv-ketel jaarlijks goed te onderhouden. Je voorkomt niet alleen storingen, je vergroot ook de veiligheid in huis.

Hoe werkt een cv-ketel?

Bij de aanschaf van een cv-ketel komt veel kijken. Hoe werkt een ketel eigenlijk? In dit artikel leggen we het je haarfijn uit.

Lees hier meer

Plan snel een afspraak in

Wij staan voor je klaar

Wil je graag dat een inspecteur of monteur langskomt voor jouw verwarmingsinstallatie? Stuur dan een email naar info@roveco.nl of neem contact op via 088 – 4009 600. Van maandag tot en met vrijdag van 8:00 en 16:30 uur staan wij je graag te woord.

Ontdek onze mogelijkheden

Kom direct te weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact

Veelgestelde vragen

 • Hebben jullie ook een onderhoudscontract?

  Na de installatie ontvang je van ons een vrijblijvend onderhoudscontract. Je kiest uiteraard zelf óf je gebruik maakt van ons onderhoudscontract. Wij raden je wel aan om in ieder geval het verwarmingssysteem jaarlijks te laten onderhouden.

 • Waar (in welke ruimtes) moet de monteur bij kunnen?

  De ruimte waar de ketel zich bevindt.

 • Welke soorten verwarmingsketels bieden jullie aan?

  Tegenwoordig zijn er verschillende soorten ketels, te onderscheiden aan het rendement. Deze kunnen in het algemeen verdeeld worden in drie categorieën, namelijk HR-, VR- en Hre-ketel.

 • Hoe hoog moet de waterdruk (in bar) zijn in mijn CV ketel?

  Om ervoor te zorgen dat de CV installatie goed functioneert en om een storing te voorkomen is een juiste waterdruk van belang. De waterdruk moet ongeveer tussen de 1,5 en 2 bar zitten. Als de druk te laag is dan moet je water bijvullen. Om dit te doen zet je eerst de ketel uit, vervolgens laat je deze afkoelen. Sluit de vulslang aan op de CV installatie via het vulpunt en draai deze wat open zodat de slang wordt gevuld met water. Sluit hierna de slang aan op een waterkraan en draai het vulpunt helemaal open. Draai ook de waterkraan open en wacht tot er weer genoeg druk op de installatie zit. Draai beide kranen dicht en verwijder de slang. Ontlucht hierna de radiatoren en de CV ketel. Blijft de waterdruk laag? Dan is wellicht je expansievat aan vernieuwing toe.