Voor een vertrouwd gevoel

Het vinden van de juiste cv-ketel en alles wat daarbij hoort kan een tijdrovende en ingewikkelde opgave zijn. Daarna moet u ook nog eens een goede installateur vinden die zorgt voor veiligheid en een juiste werking. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk en doen er alles aan om u een vertrouwd gevoel te geven.

Zorgeloos genieten

Wij hebben geprobeerd een stapje verder in het gemak voor u te gaan, door het u zo makkelijk mogelijk te maken. Met onze ketelkiezer weet u direct wat u nodig heeft en hoeveel dit ongeveer zal kosten. Hiervoor hoeft u geen kennis te hebben van cv-ketels en wat daar bij komt kijken. Daarbij kunnen wij onderhoud en inspectie aanbieden zodat u ook in de komende jaren zeker bent van een veilige en goed werkende verwarmingsinstallatie.

Vakmanschap

Al onze monteurs hebben een opleiding in de installatie van verwarming afgerond en krijgen energie van het installeren van verwarmingsoplossingen. Wij hebben maandelijks trainingssessies om te kunnen garanderen dat onze monteurs goed werk leveren en netjes met de bewoners omgaan.

Veiligheid

Roveco kenmerkt zich door de kennis in rookgasafvoer en kan daardoor garanderen een veilige installatie op te leveren. Bij het verwarmen worden gevaarlijke stoffen, genaamd koolmonoxide, geproduceerd. Bij een verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhoud installatie kan deze stof in de woning vrijkomen. Het inademen van koolmonoxide kan resulteren in lichte tot zeer ernstige lichamelijke gevolgen. Lees hier meer over een veilige installatie (link)

Betrokken

Wij werken graag zo lokaal mogelijk. Hierdoor kunnen wij een goede band met onze klanten onderhouden en kunnen wij snel langskomen als er een probleem met de cv-ketel ontstaat.

Airconditioning en elektrotechniek

Roveco is onderdeel van PronkGroep. Hierdoor kunt u bij Roveco ook terecht voor vragen m.b.t. airconditioning en elektrotechniek. U bent altijd gegarandeerd van een klantvriendelijke service, een hoge kwaliteitsstandaard, opgeleide en gemotiveerde monteurs en het behoud van één contactpersoon.

Klik hier voor meer info over elektrotechniek – Biemond Elektro

Klik hier voor meer info over airconditioning – AircoPlan

Ons team

René Pronk

Algemeen directeur

Roelof Brugging

Operationeel directeur

Nathan van Helden

Marketeer

Fleur van Baerlem

Administratief medewerker

Barbara van der Roest

Administratief medewerker

Peter Spaans

Hoofdmonteur

Geen medewerkers gevonden.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen