Onze werkwijze

Onze werkwijze: ons merk, onderdeel van PronkGroep, draait volledig om vertrouwen. Daarom zijn wij graag zo open mogelijk richting onze klanten. Hieronder vindt u hoe wij te werk gaan en wat wij tijdens een installatie uitvoeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

1
Advies | Ketelkiezer

Inspectie

Na een aanvraag bellen of mailen wij u om een afspraak te maken op een dag die u schikt. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij bekijken de woning en kunnen tijdens de inspectie aangeven wat de installatie globaal kan kosten en welke installatie perfect op uw wensen en behoeften aansluit. Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen wij een afspraak met u in.

2
Installatie | Ketelkiezer

Installatie

De monteur voert zijn werk netjes uit, laat de ruimte schoon achter en legt na de installatie de werking van het systeem uit. Een installatie gaat in de meeste gevallen als volgt:

  1. Nogmaals overleg plaatsing cv-ketel
  2. Verwijderen oude cv-ketel
  3. Plaatsen nieuwe cv-ketel
  4. Eventueel vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat
  5. Inregelen en afstellen van de cv-ketel
  6. Eventueel verplaatsen tapkraan om het vullen te vereenvoudigen
  7. Thermostaat plaatsen
  8. De ruimte opruimen en netjes achterlaten
  9. Proefdraaien van het systeem
3
Nazorg | Ketelkiezer | Neem direct contact op

Nazorg

Na de installatie geven wij uitleg over de werking van de installatie. U ontvangt van ons een logboek waarin alle gegevens van het door ons geplaatste systeem staan. Ook doen wij u een voorstel voor een onderhoudscontract, welke noodzakelijk is voor een rendabele en veilige verwarmingsinstallatie.