Mogelijkheden in verwarming

Weet u welke soorten verwarmingen er zijn en waar uw cv-ketel aan moet voldoen? Hieronder een aantal factoren waar u rekening mee moet houden. Om direct te weten hoeveel vermogen (de CW-klasse) uw cv-ketel nodig heeft kunt u ook onze ketelkiezer invullen. Na het beantwoorden van 7 vragen weet u direct hoeveel dit ongeveer zal kosten. Vul de ketelkiezer in.

CW-klasse

Afhankelijk van het aantal warmwatervoorzieningen in uw huis moet uw cv-ketel voldoen aan een CW-klasse. Deze label loopt vanaf CW 1 t/m CW 6.

Soorten verwarmingsketels

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten ketels, te onderscheiden aan het rendement. Deze kunnen in het algemeen verdeeld worden in drie categorieën, namelijk HR-, VR- en Hre-ketel.

Vloerverwarming

Via een vloerverwarming is het mogelijk dat alle warmte evenredig wordt verdeeld in de ruimte. Hierdoor is het overal in de ruimte even warm.

Duurzaamheid

Wist u dat u ook kunt verwarmen met een zonneboiler? Hierdoor gebruikt u geen gas maar zonne-energie. Zo bespaart u maandelijks aan energiekosten én draagt u bij aan behoud van onze aarde. Zusteronderneming Biemond Elektro installeert en onderhoudt deze voor u.

Meer over Biemond Elektro
Vul de ketelkiezer in

Wilt u direct weten hoeveel vermogen uw cv-ketel nodig heeft en hoeveel dit ongeveer zal kosten? Vul dan de aircokiezer in.

Vul de ketelkiezer in

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen