Onderhoud

Om uw installatie veilig en rendabel te houden moet de cv-ketel elk jaar onderhouden worden. Door onderhoud behaalt u daarnaast lagere kosten, een langere levensduur en het minimaliseert storing en reparatiekosten.

Veiligheid

Koolstofmonoxide komt vrij door slechte montage, ouderdom en een gebrek aan (goed) onderhoud. Het eenmalig installeren van rookgasafvoer is dus niet voldoende. Jaarlijks onderhoud minimaliseert de kans op een koolmonoxide vergiftiging.  Ook verhoogt onderhoud de brandveiligheid.

Verhoogd rendement

Een schone cv-ketel vereist minder brandstof  en verlaagt daarmee uw energierekening. Daarnaast gaat deze in de meeste gevallen ook nog eens langer mee

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen