Voor een vertrouwd gevoel

Expert in rookgasafvoer en verwarming

Oplossingen voor woningbouwverenigingen

Roveco is een installateur van verwarming en rookgasafvoer, gevestigd in Bergschenhoek. Wij vinden de veiligheid van een rookgasafvoer heel belangrijk en wij zijn dan ook continue bezig met het opleiden van onze monteurs. Het idee dat onze installaties Nederland net een stukje veiliger maken en misschien zelfs mensenlevens hebben gered motiveert ons elke dag om goed werk te leveren.

Montage en renovatie voor veiligheid en comfort

Roveco verzorgt een optimale verwarmingsinstallatie en installeert de bijbehorende rookgasafvoer in woningen en woongebouwen. Wij inspecteren eerst de woning en kunnen daarna de meest comfortabele, veilige en duurzame installatie realiseren.

Lees hier meer
Onderhoud voor blijvende veiligheid en comfort

Als een installatie niet regelmatig onderhouden wordt kan deze rendement verliezen en er kunnen lekkages in de rookgasafvoer ontstaan. Door deze lekkages kan koolmonoxide in de woning vrijkomen, hetgeen bij inademing zeer ernstige lichamelijke gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

Lees hier meer

Waarom Roveco?

Door specialisatie in rookgasafvoer kunnen wij de veiligst mogelijke installatie realiseren;

Gespecialiseerd in rookgasafvoer

Nog steeds overlijden er elk jaar 10 tot 15 mensen in Nederland als gevolg van het inademen van koolmonoxide. Onze missie is om deze aantallen te voorkomen door het realiseren van een zo veilig mogelijk rookgasafvoer. Dit zult u dan ook terug zien in de deskundigheid van ons personeel met betrekking tot rookgasafvoer. Om een veilige installatie te blijven garanderen is periodiek onderhoud een voorwaarde.

Lees hier meer
Behalen van concrete doelstellingen en KPI’s

Een steeds meer opkomende trend is het resultaatgericht samenwerken. Wij hebben deze omarmd en zien in de resultaten en in het commentaar van onze klanten dat deze aanpak werkt. Het stelt ons in staat om onze expertise meer te delen en een betere relatie met de opdrachtgever op te bouwen. Dit zorgt aan het einde van de streep voor een veiligere en meer rendabele installatie.

Lees hier meer

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen