Over Roveco

Roveco is een installateur van verwarming en rookgasafvoer, gevestigd in Bergschenhoek. Sinds de oprichting is het onze doel geweest om een zo veilig mogelijke installatie op te leveren. De wetenschap dat onze installaties Nederland net een stukje veiliger maken en misschien zelfs mensenlevens hebben gered motiveert ons elke dag om goed werk te leveren.

Concrete resultaten behalen

Resultaatgericht samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Door deze aanpak wordt de expertise van de installateur namelijk volledig benut en kost het de opdrachtgever veel minder energie en tijd. Hierdoor kunnen wij betere resultaten neerzetten en een goede band met de opdrachtgever opbouwen. Door periodieke rapportage en evaluatie blijft de opdrachtgever steeds goed geïnformeerd.

Specialisatie in rookgasafvoer

Wij vinden het opleveren van een veilige installatie zonder twijfel het belangrijkste aspect van ons werk. Om dit te realiseren volgen onze monteurs maandelijks één informatie avond en elk halfjaar wonen zij cursussen bij om te leren over nieuwe technieken, wetten en methodes.

Klimaat onder één dak

Voor een uniforme bedrijfsuitstraling is in 2015 de naam PronkGroep geadopteerd. Naast een discipline in rookgasafvoer en verwarming hebben wij disciplines in elektrotechniek, onderhoud van klimaatinstallaties,  airconditioning en ventilatietechniek. In elke discipline bent u gegarandeerd van een klantvriendelijke service, een hoge kwaliteitsstandaard, opgeleide en gemotiveerde monteurs en het behoud van één contactpersoon.

Klik hier voor meer informatie over PronkGroep

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen