Over Roveco

Bedrijfsprofiel en missie: Roveco, onderdeel van PronkGroep, is een installateur van verwarming en rookgasafvoer, gevestigd in Bergschenhoek. Sinds de oprichting is het onze doel geweest om een zo veilig mogelijke installatie op te leveren. De wetenschap dat onze installaties Nederland net een stukje veiliger maken en misschien zelfs mensenlevens hebben gered motiveert ons elke dag om goed werk te leveren.

Concrete resultaten behalen

Resultaatgericht samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Door deze aanpak wordt de expertise van de installateur namelijk volledig benut en kost het de opdrachtgever veel minder energie en tijd. Hierdoor kunnen wij betere resultaten neerzetten en een goede band met de opdrachtgever opbouwen. Door periodieke rapportage en evaluatie blijft de opdrachtgever steeds goed geïnformeerd.

Specialisatie in rookgasafvoer

Wij vinden het opleveren van een veilige installatie zonder twijfel het belangrijkste aspect van ons werk. Om dit te realiseren volgen onze monteurs maandelijks één informatie avond en elk halfjaar wonen zij cursussen bij om te leren over nieuwe technieken, wetten en methodes.