Een blik op onze cases

Op deze pagina vindt u een aantal cases die wij succesvol hebben afgerond. Per case proberen wij een zo gedetailleerd mogelijk beeld van de vraag en aanpak te geven, zodat wij u mee kunnen nemen in onze denk- en werkwijze.

Wooninvest - vervangen cv-ketels

De vraag was het vervangen van de cv-ketels in 180 woningen aan de Rembrandtlaan en Prins Bernhardlaan te Voorburg. Omdat er binnen geen ruimte is voor de rookgasafvoerkanalen, worden de kanalen buitenlangs geïnstalleerd.
Bekijk de case

Woonvisie - vervangen rookgas- en luchttoevoerkanalen

Voor Woonvisie hebben wij de rookgas- en luchttoevoerkanalen vervangen inclusief het brandwerend dichtzetten van de schachten. Bekijk de case

Haagwonen - vervangen rookgasafvoer en cv-ketels

Voor wooncorporatie Haagwonen hebben wij de cv-ketels vervangen en de afvoeren en schoorsteenkap van het ketelhuis vervangen. Bekijk de case

PronkStuk - aanleggen vloerverwarming

In deze situatie hebben wij de bestaande installatie vervangen en de vloerverwarming doorgetrokken. Door de nieuwe installatie is het wooncomfort verhoogd en is de eigenaar zeker van een veilige installatie.

Bekijk de case

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen