Wooninvest - vervangen cv-ketels

Naarmate een cv-ketel ouder wordt neemt het rendement en het comfort af. Ook neemt het brandgevaar toe, vooral als er weinig onderhoud is uitgevoerd. Op tijd de cv-ketel laten vervangen is daarom niet alleen goed voor de portemonnee ook voor veiligheid van de bewoners.

De uitvoering

De vraag was het vervangen van de cv-ketels in 180 woningen aan de Rembrandtlaan en Prins Bernhardlaan te Voorburg. Omdat er binnen geen ruimte is voor de rookgasafvoerkanalen, worden de kanalen buitenlangs geïnstalleerd. Hoe dat eruitziet kunt u hieronder vinden. 

Vervangen van de rookgasafvoerpijp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer oplossingen

Roveco is een installateur van verwarming en rookgasafvoer, gevestigd in Bergschenhoek. Wij zorgen voor een rendabele, veilige en comfortabele oplossing voor woningbouwverenigingen, VvE’s en particulieren. Lees hier meer over Roveco

 

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen