Werken bij Roveco

Op dit moment hebben wij een vacature’s open staan. Wij zijn op zoek naar een een CV-/loodgieter monteur. Stuur jouw motivatiebrief naar info@roveco.nl. Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

CV-/loodgieter monteur (m/v)
Als CV-/loodgieter monteur ben jij hét gezicht van Roveco voor de uitvoering van werkzaamheden aan cv-, gas-, koud- en warmwaterinstallaties en andere warmte technische installaties in de regio Zuid-Holland. Je hebt een gevoel voor techniek en bent de schakel tussen de klant en het bedrijf.
Vacature cv monteur – Roveco

Interesse?

Interesse in een van deze functies? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

Roveco t.a.v. Roelof Brugging
Telefoon: 088-4009 600
Email: info@roveco.nl

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen