Onze oplossingen

Bij Roveco bent u verzekerd van een veilige installatie. Maandelijks doorlopen onze monteurs een trainingsdag en elk halfjaar volgen zij cursussen om bij te blijven op het gebied van nieuwe technieken, wetten en methodes. Tijdens deze opleidingsdagen wordt extra nadruk gelegd op het installeren van een veilige rookgasafvoer, omdat een onjuiste installatie mensenlevens in gevaar brengt.

Montage en renovatie

Voorafgaand aan een project maken wij een uitgebreid advies waarin alle werkzaamheden en materialen zijn omschreven. Door onze expertise te delen en zoveel mogelijk resultaatgericht samen te werken behalen wij concrete doelstellingen die in overleg worden opgesteld.

Lees hier meer
Inspectie

Voorafgaand aan een project inspecteren wij de situatie zodat wij een gericht advies kunnen geven. Wilt u alleen inspectie uit laten voeren? Dan kunt u kiezen uit een visuele inspectie of een video-inspectie.

Lees hier meer
Onderhoud

De veiligheid in een woning of woongebouw kan alleen gegarandeerd worden als er periodiek onderhoud wordt uitgevoerd. Hiermee wordt ook nog eens het rendement van de installaties verhoogd en worden storingen zoveel mogelijk voorkomen.

Lees hier meer

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen