Inspectie van verwarming en rookgasafvoer

Voorafgaand aan een project inspecteren wij altijd de situatie zodat wij een gericht advies kunnen geven. Wilt u alleen inspectie uit laten voeren? Dan kunt u kiezen uit een algemene inspectie waarop wij kijken naar de veiligheid en de condities van de installatie of een video-inspectie.  Bij het laatste worden er video-opnamen van het rookgasafvoerinstallatie gemaakt met een speciale inspectiecamera. U ontvangt na de inspectie een rapport, inclusief de digitale videobeelden, waarin precies staat welke maatregelen nodig zijn om uw installatie te optimaliseren.

Visuele inspectie | Inspectie

Visuele inspectie

Tijdens een visuele inspectie registreren wij de gehele installatie en geven wij een gedetailleerd advies van alle onderdelen waar wij bij kunnen. Voor een nog beter inzicht in de condities van lucht- en rookgasafvoerkanalen is video-inspectie nodig.

Video inspectie | Inspectie

Video inspectie

Om een nog beter beeld te krijgen van de conditie van lucht- en rookgasafvoerkanalen voeren wij video-inspectie uit. Met een inspectiecamera kunnen wij tot 30 meter het kanaal in. Wij analyseren deze beelden op kantoor en kunnen zo een gedetailleerd advies geven over de te nemen vervolgstappen.