Montage & renovatie

Montage & renovatie: voor een project inspecteren wij altijd de ruimte, zodat wij een uitgebreid advies kunnen geven en onze expertise kunnen delen, wat leidt tot een beter resultaat. In overleg bekijken wij de mogelijkheden en stellen wij ambitieuze doelstellingen op. Door montage en renovatie zorgen wij uiteindelijk dat de installatie netjes en veilig wordt opgeleverd. Ook Dat Is PronkGroep!

Onderhoud cv-ketel | Onderhoud

Verwarming

Een goede installatie zorgt voor meer comfort en veiligheid en behaalt een hoog rendement. Aan de hand van uw budget en de situatie hanteren wij die drie aspecten als voornaamste factoren. Wij installeren en renoveren onder andere (zonne-)boilers, cv-ketels en vloerverwarming.

Onderhoud voor blijvende veiligheid en comfort | Zakelijk | Onderhoud

Rookgasafvoer

Bij ontbranding van aardgas komen gevaarlijke stoffen vrij, zoals koolmonoxide. De rookgasafvoer installatie zorgt ervoor dat deze worden afgevoerd en niet in de woning belanden. Bij een onjuiste installatie kunnen deze gassen alsnog in de woning terecht komen. Een rookgasafvoer gaat ongeveer even lang mee als de technische levensduur van het verbrandingstoestel, de cv-ketel. Wordt deze, na bijvoorbeeld 15 jaar, vervangen dan moet de rookgasafvoer ook vervangen worden. Bij een vervanging van de cv-ketel zullen wij dus ook altijd de rookgasafvoer vervangen.