Onderhoud voor veilige, comfortabele en rendabele installaties

Door regelmatig en/of intensief gebruik van de installatie worden zowel de ketel als de rookgasafvoer belast. Door periodiek onderhoud uit te laten voeren behoudt u het comfort, de veiligheid en het rendement op uw verwarming- en rookgasafvoer installaties.

Onderhoud cv-ketel

De verwarmingsinstallatie dient  jaarlijks of tweejaarlijks gecontroleerd te worden. De monteur controleert bij een onderhoudsbeurt de gehele installatie en zorgt voor een goede afstelling van het toestel. Na renovatie of installatie van uw cv-ketel adviseren wij altijd hoe vaak u het beste onderhoud uit kan laten voeren.

Onderhoud rookgasafvoer

In de meeste gevallen onderhouden wij tegelijk met de cv-ketel ook de rookgasafvoer. Mocht deze namelijk niet gecontroleerd worden, kunnen er gaatjes in de rookgasafvoer ontstaan. Hierdoor kan er koolmonoxide vrijkomen. Hierover kunt u meer lezen door te drukken op de onderstaande link.

Lees hier meer over veiligheid

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen