Veiligheid

Voor de veiligheid van een verwarmingsinstallatie is het van groot belang dat de rookgasafvoer goed geïnstalleerd wordt. Bij een onjuiste installatie kan er koolstofmonoxide vrijkomen. Dit gas ziet, ruikt en proeft u niet. Vooral als een bewoner dichtbij de cv-ketel slaapt is een goede rookgasafvoer van levensbelang. Wilt u onderstaande informatie graag ontvangen? Stuur dan een mail naar of bel naar 088 4009 600

Wij zetten ons in om onze klanten en de rest van Nederland bewust te maken van dit gevaar en wij leggen uit hoe je het vrijkomen van koolmonoxide kan voorkomen. Onderstaande afbeelding legt dit overzichtelijk uit.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ROVECO

Wij streven ernaar alle woningen in Nederland te voorzien van veilige rookgasafvoer. Wij proberen mensen bewust te maken van het gevaar van koolmonoxide. Wij hebben ons verdiept in het zo veilig mogelijk aanleggen of renoveren van een rookgasafvoer installatie. Onze monteurs krijgen periodiek een cursus over nieuwe installatie-technieken en wetgevingen m.b.t. rookgasafvoer.

Expert in rookgasafvoer- en verwarmingsoplossingen